Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο!
Garmin Garmin Forerunner 220 Αθλητικό ρολόι με GPS και έγχρωμη οθόνη υψηλής ανάλυσης, Καταγράφει απόσταση, ρυθμό και καρδιακούς π.. Product #: GRM15FORERUNNER220 Regular price: $179.00 $179.00 Σε απόθεμα

Κατασκευαστής: Garmin

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Διαθέσιμες επιλογές

* Επιλέξτε χρώμα:

Αθλητικό ρολόι με GPS και έγχρωμη οθόνη υψηλής ανάλυσης, καταγράφει απόσταση, ρυθμό και καρδιακούς παλμούς. Αναγνωρίζει τα ατομικά σας ρεκόρ

Λειτουργίες διασύνδεσης2: αυτόματη μεταφορά δεδομένων στο Garmin Connect, Live Tracking, κοινοποίηση δεδομένων σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Συμβατό με δωρεάν προγράμματα προπονήσεων από το Garmin Connect

Όπως ένας προπονητής έτσι και το Forerunner 220 σας παρέχει πληροφορίες που σας δίνουν κίνητρο στην προπόνηση σας. Χάρη στις λειτουργίες διασύνδεσης που διαθέτει μπορείτε να έχετε την στήριξη των φίλων σας με την λειτουργία που τους βλέπουν την δραστηριότητα σας σε πραγματικό χρόνο ή με την κοινοποίηση των επιτυχιών σας αμέσως μετά τον αγώνα με χρήση της εφαρμογής Connect.

Ένας προπονητής σε κάθε ρολόι

Το Forerunner 220 μετράει σημαντικά δεδομένα τρεξίματος όπως απόσταση, ρυθμός και καρδιακοί παλμοί (εφόσον χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με αισθητήρα παλμών). Είναι σαν έναν προπονητή στον καρπό σας που σας δίνει συνεχώς πληροφορίες και καταγράφει τις επιδόσεις σας, επιτρέποντας σας να αφοσιωθείτε στο τρέξιμο. Εκτός από την χρήση GPS για τον υπολογισμό της απόστασης και του ρυθμού, το 220 διαθέτει ενσωματωμένο αξελερόμετρο για δεδομένα απόστασης και ρυθμού όταν χρησιμοποιείται σε εσωτερικό χώρο πχ. στο διάδρομο χωρίς να απαιτείται επιπλέον αισθητήριο ποδιού. Το αξελερόμετρο καταγράφει την απόσταση ακόμα και σε περιοχές που δεν υπάρχει σήμα GPS πχ μέσα σε ένα τούνελ. Το 220 είναι συμβατό με τα δωρεάν προγράμματα προπόνησης από το Garmin Connect.

Ευκολία στην χρήση

Το 220 είναι ένα από τα πρώτα ρολόγια τρεξίματος της Garmin με έγχρωμη οθόνη για ακόμα πιο εύκολη κατανόηση των δεδομένων με μια ματιά. Ο χειρισμός του με τα πλήκτρα είναι πολύ εύκολος και διαθέτει ανθεκτικό λουράκι που είναι εξαιρετικά άνετο σε κάθε μέγεθος καρπού.

Πρόσθετες προπονητικές λειτουργίες

Μπορείτε να ορίσετε ειδοποιήσεις για καρδιακούς παλμούς, ρυθμό και διαλείμματα τρέξιμο/περπάτημα για να επιτύχετε τους στόχους σας. Το 220 διαθέτει ειδοποιήσεις με δόνηση ή/και ήχο για να επιλέξετε αυτό που σας βολεύει καλύτερα. Αφού ολοκληρώσετε το τρέξιμο, η προπόνηση σας αποθηκεύεται στο ιστορικό του ρολογιού και εμφανίζεται στην οθόνη μία περίληψη για να ξέρετε πόσο καλά τα πήγατε. Το 220 εντοπίζει τα νέα σας ατομικά ρεκόρ όπως η πιο γρήγορη ή η μεγαλύτερη διαδρομή που έχετε επιτύχει.

2 Όταν συνδυάζεται με συμβατό Smartphone

Λειτουργίες-Συνδεσιμότητα
ANT+ Ναι
Bluetooth Ναι, για σύνδεση με Smartphone
GPS Ναι
Οθόνη Αφής Όχι
Γενικά Χαρακτηριστικά
Βάρος (gr) 40.7
Χρήση Τρέξιμο

Αν και εσείς όπως και οι περισσότεροι δρομείς θέλετε να αναλύσετε τα δεδομένα σας αμέσως μετά το τρέξιμο ή τον αγώνα αλλά δεν θέλετε να περιμένετε να επιστρέψετε σπίτι για αυτό μπορείτε να το κάνετε αυτόματα χρησιμοποιώντας το smartphone σας και την δωρεάν εφαρμογή Garmin Connect Mobile. Μόλις αποθηκεύσετε την ολοκληρωμένο προπόνηση σας μεταφέρεται αυτόματα στο Garmin Connect αρκεί να βρίσκεστε στο εύρος του τηλεφώνου σας.

Με τη λειτουργία Live Tracking οι φίλοι σας μπορούν να παρακολουθούν τις επιδόσεις σας σε πραγματικό χρόνο, αρκεί να έχετε συνδεδεμένο το ρολόι με συμβατό τηλέφωνο. Μπορείτε ακόμα να μοιραστείτε τις επιτυχίες σας με μέσα κοινωνικής δικτύωσης κοινοποιώντας τα αποτελέσματα σας μέσω της εφαρμογής Garmin Connect Mobile.

Τέλος με την χρήση του Garmin Connect μπορείτε να μεταφέρετε έτοιμα προγράμματα προπόνησης απευθείας στην συσκευή σας. Συνδέοντας τακτικά το ρολόι σας με το Garmin Connect αποκτάτε ακόμα ταχύτερο κλείδωμα του δορυφορικού σήματος, λόγω των δεδομένων που στέλνονται αυτόματα στην συσκευή.

Εξυπηρέτηση Πελατών

22890-77155
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Newsletter