Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο!

Αγοράζοντας από το Bike Center Mykonos έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την αγορά σας εντός 14 ημερών από την ημέρα που παραλάβατε τα εμπορεύματα. Εάν αυτή η περίοδος λήγει σε μη εργάσιμη μέρα, η προθεσμία παρατείνεται μέχρι την επόμενη εργάσιμη. Μπορείτε να ακυρώσετε την αγορά των εμπορευμάτων για οποιονδήποτε λόγο μέσα σε αυτό το χρονικό περιθώριο.

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία θα πρέπει πριν από την επιστροφή των εμπορευμάτων να μας ενημερώσετε για τον λόγο ακύρωσης της αγοράς σας, γραπτώς (για διευκόλυνση σας μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Επιστροφή χρημάτων

Οι επιστροφές χρημάτων γίνονται μέσα σε 14 ημέρες από τη λήψη της ειδοποίησης για την υπαναχώρηση. Το Bike Center Mykonos διατηρεί το δικαίωμα να αναβάλλει την επιστροφή των χρημάτων σας, εάν δεν έχουμε παραλάβει είτε τα επιστρεφόμενα εμπορεύματα, είτε την απόδειξη ότι έχουν σταλεί. Οι επιστροφές χρημάτων περιλαμβάνουν τυχόν έξοδα αποστολής, που έχουν καταβληθεί την ώρα της αγοράς. Τα έξοδα επιστροφής των εμπορευμάτων επιβαρύνουν εσάς. Βάσει νομοθεσίας, προκειμένου να γίνει ακύρωση της πώλησης, τα εμπορεύματα προς επιστροφή δεν μπορούν να έχουν χρησιμοποιηθεί.

Εξυπηρέτηση Πελατών

22890-77155
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Newsletter